Buorren 29
8493 LC Terherne
Maandag - Vrijdag
9.00 - 17.00

Uitzenden

Bij uitzenden krijgt de medewerker een contract aangeboden via Meer Personeelsdiensten.

Meer Personeelsdiensten verzorgt de werving van de juiste kandidaat, zorgt dat de kandidaat zijn contract ontvangt en op tijd zijn loon krijgt uitbetaald. U als opdrachtgever hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de werkgeversrisico’s. Deze worden door ons volledig uit handen genomen.

Detacheren

Bij detacheren gaat het om specialisten die meestal bij langdurige projecten worden ingezet. De medewerker staat bij Meer Personeelsdiensten op de loonlijst. Wij verdiepen ons in de functie en uw bedrijf en kunnen daardoor de juiste match voor uw bedrijf maken.

Wij verzorgen de contracten, de verloning en nemen uw werkgeversrisico’s uit handen.

Werving & selectie

Bij Werving & selectie gaan wij op zoek naar een (vaste) medewerker die u zelf in dienst neemt. Wij gaan voor u, na een persoonlijk gesprek over de functie, de bedrijfscultuur en de bij behorende competenties, op zoek naar de juiste kandidaat voor uw bedrijf.

Na een persoonlijk gesprek met de kandidaat gaan wij deze kandidaat aan u voorstellen en kan deze rechtstreeks bij u in dienst komen. Zit de juiste kandidaat er niet bij dan bent u ons uiteraard geen fee verschuldigd.

Voordelen Werving & selectie:

Alle zorgen worden uit handen genomen
Expertise in verschillende branches
Ondersteuning bij opstellen functieprofiel
No Cure No Pay

Coaching

Als Meer Personeelsdiensten vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om aan een mooie en veilige toekomst te kunnen werken. Er zijn veel mensen die moeite hebben de juiste baan te vinden én te behouden. Dat maakt dat wij ook begeleiding op maat aanbieden, waardoor deze mensen extra ondersteuning ontvangen. Zo vergroten wij de kans op een stabiele werkplek.

Kortom voor een langdurige relatie is Meer Personeelsdiensten de verbindende factor tussen medewerker en bedrijf.

Vrijblijvend kennisgesprek inplannen